DakwerkDakwerkDakwerkDakwerkDakwerk

dak_zinkwerken_2Titaanzink is ijzersterk
Werken met Titaanzink vereist vakmanschap. Om dit vakmanschap te waarborgen is een aantal jaren geleden het predikaat ‘Zinkmeester’ in het leven geroepen. De Zinkmeesters vormen een modern gilde waarbij alleen de beste zinkdakdekkers van Nederland zijn aangesloten. Iedere Zinkmeester voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Zinkmeesters herkent u niet alleen aan hun signatuur, maar ook aan hun waterdichte, verzekerde garantie van 10 jaar op alle daken en gevels. Zinkmeesters zijn in het bezit van het KOMO-proces certificaat conform de Nationale beoordelingsrichtlijn (IKOB-BKB 5212)

Zinkwerk is een vak apart. Er is over het algemeen nog weinig know-how op dit gebied. In Duitsland past men zinkwerk al veelvuldig toe, in Nederland begint het te komen. Het materiaal is duurzaam en mooi en kan in allerlei vormen toegepast worden. Als u eens iets anders wilt, is gevelbekleding of dakbedekking van zinkwerk misschien iets voor u. Wij hebben ruime ervaring en kunnen u adviseren over de verschillende toepassingsmogelijkheden zoals roevendaken, quick step daken, felsdaken, plankprofiel/rabatprofiel, en losanges. In onze eigen zinkwerkplaats bereiden wij de werkzaamheden voor en maken de van oudsher bekende zinken goten en hemelwaterafvoeren.

dak zinkwerkenOok zinken en koperen goten en daken hebben onderhoud nodig. Met het aanbrengen van een twee-componenten coating is de levensduur van een wat oudere zinken goot flink te verlengen. Is de goot echter lek, dan is een vakkundige zinkreparatie of een volledige nieuwe goot een investering die zich terugverdient : herstel van waterschade binnenshuis kan een grotere kostenpost zijn. Met het jaarlijks een of twee keer blad, vogelnesten en andere ongerechtigheden uit de goot en de standleidingen verwijderen voorkomt u ook veel nare verrassingen.
Ons bedrijf beschikt over de benodigde arbo voorzieningen zoals dakrandbeveiliging, valbescherming en gekeurd klimmateriaal, tevens zijn wij in het bezit van een 25 meter hoge pannenlift.