DakwerkDakwerkDakwerkDakwerkDakwerk

sanitiar installatieSanitair
Goed sanitair is probleemloos aangelegd, gemakkelijk schoon te houden en comfortabel voor de gebruikers. Dat is wat Jade Installatietechniek voor ogen heeft bij de aanleg van sanitair. Een goed overzicht van wat er op dit gebied mogelijk en voorhanden is, is evenzo belangrijk. Het aanbod aan sanitair is de laatste jaren namelijk enorm uitgebreid. Sanitair kan efficiënt en eenvoudig zijn, maar ook geraffineerd en luxueus. U zegt het maar.

Complete Badkamerinrichting
Jade Installatietechniek beschikt over de capaciteiten een complete badkamer bij u in te richten. Een ruim assortiment aan sanitair van een aantal gespecialiseerde leveranciers geeft u de mogelijkheid om de badkamer van uw dromen samen te stellen. Wij zorgen voor de complete aanleg van het leidingwerk en het volledig betegelen en afmonteren van uw badkamer.
Ergonomisch Sanitair

Op het gebied van aangepast sanitair, bijvoorbeeld voor gehandicapten en ouderen, hebben wij alle mogelijkheden in huis. Uiteraard zijn wij op de hoogte van alle geldende eisen en regels.

sanitiar installatieMeer weten?
Gaat u (ver-)bouwen, heeft u hulp nodig bij het voldoen aan de voorschriften van de brandweer of twijfelt u aan de onderhoudstoestand van de leidingen in uw woning of bedrijf? Neem geen risico en neem – uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag!